Monday, May 23, 2011

update...update...!!!!

sudah lama aku tak berkesempatan nk update blog ni..kesibukan kerja, membuatkan aku lupa terus pada blog aku nih..lagipun aku ni bukannya rajin sgt nk update2 nih...heeheheh..

hari ni pun sempat jengah sbb bos2 tarak...hehehe..teringat pepatah bos lama aku...bila kucing takde, mulalah tikus berkeliaran....hahahahha...mmg betul pun!!!!

tadi sempat membaca blog seorang sahabatku..bernama faiz...ummi irdiena malaeka....kisah yang menarik minat aku pasal hubbynya ke german tuh...teringat thn 2007, dimana aku pun disuruh pergi ke sana atas urusan kerja...chewah..mngimbau kenangan lame lah katakan...syok pulak! (perasan sendiri!!!! hehehe). pergi tu pun, 1st time keluar negara..dah tu sorg je pulak pompuan...pastu nk bawa org lain skali g sane..pergh!!! mmg tahun yang memenatkan tahun tu..terlalu byk kerja..terlalu byk stress!!!! stress2 pun...dptlah aku relax jap bila g german tuh...cuci mata, minda dan hati...heheheh...

 barisan kehormat dari malaysia..hehehe..lawatan di Manhiem


 di depan kilang pembuat enjin kereta BMW...di Ulm

 pemandangan di atas bridge sekitar bandar Frankfurt...


kereta idaman hati...hehehe..tuan py kereta siap offer nk bg kunci bg test drive...tp disbbkan aku ikut tour bus...masa tak m'izinkan aku mengujinya...punah harapan...hihihi..tp dpt abadikan gmbr pun cukup laaa...




 jalan2 sekitar Manhiem..


 otw ke Ulm..menempuh perjalanan sejauh 2jam lebih di highway..luas terbentang tanaman pokok bunga..sejuk mata memandang...

pekan sejarah di Frankfurt..

3 comments:

  1. As salamun alaykum che'ros...nice blog..keep up your good job. i'll be waiting for your next chapter..oppss..i had tagged u.heee...

    btw, bila nak p kene teh tarik?? feel free, hit me ya!

    ReplyDelete
  2. no prob...anytime, anywhere...whenever u & i free...

    ReplyDelete
  3. aiyeee...
    weekend yer...nt kita sms-ing...tunggu...

    ReplyDelete